Популярні рецепти сучасної Української кухні


Соломка. При нарізуванні вручну моркву спочатку нарізують навскіс на плас- тинки 0,2 см завтовшки, потім шаткують їх соломкою 4-5 см завдовжки (квадрат- ний переріз 0,2 х 0,2 см). Використовують для приготування борщів (крім се- 45 лянського і полтавського), юшок з локшиною, розсольників, котлет морквяних, маринаду овочевого.

Відокремлені головочки зачищають від пошкоджень, промивають і готують юшки, гарніри та як самостійну страву відвареною.

Тугі, стиглі томати використовують для салатів і фарширування, перестиглі — для перших страв, соусів, тушкування. Нарізують томати кружальцями — для салатів і смаження; часточками — для салатів і перших страв, тушкування; куби- ками — для перших страв

Баранина 11 категорії має слабкорозвинені м'язи. Кістки скелета помітно вис- тупають. Жирові відкладення у вигляді тонкого шару, але можуть бути і відсутні
2011-2017.
by