Популярні рецепти сучасної Української кухні


Біологічні процеси можуть бути викликані розвитком мікроорганізмів або дією на продукти гризунів, різних комах.

Редиска містить значну кількість вітаміну С (11-44 мг%), органічних кислот, мінеральних солей, особливо калію і заліза, глікозиди й ефірні олії, які надають їй своєрідного смаку і запаху. Розрізняють редиску за формою (кругла, овальна, видовжена), кольором (біла, рожева, червона), терміном достигання (рання, се- редня, пізня). Вона має ті самі лікувальні властивості, що і редька.

Заморожування — найефективніший спосіб консервування риби, завдяки йому зберігаються тривалий час початкові смакові і харчові її властивості. Найменші структурні і хімічні зміни в рибі відбуваються при швидкому її заморожуванні (при температурі середовища -18... -35 °С). При цьому в тканинах риби утворю- ються дрібні кристалики льоду, які не руйнують стінки клітин. При розморожу- ванні риби майже повністю відновлюється структура м'язевої тканини

Яловичину, баранину, козлятину і м'ясо кролів ділять на І і II категорії
2011-2017.
by