Для тушкування ріпу і брукву нарізують часточками або кубиками (як картоплю).
•Перш ніж солити огірки, ошпарте їх окропом —вони збережуть яскраве забарвлення
Для смаження о с н о в н и м с п о с о б о м використовують цілу рибу, пласти осетрової риби, порціонні шматочки-кругляки, а також порціонні шматочки, які нарізують під кутом 30° з пластованої риби на філе з шкірою і кістками, філе з шкірою без кісток, філе без шкіри і кісток
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Вміст вітамінів у продуктах виражають у міліграмах на 100 г продукту або в міліграм-процентах (мг%).Для тушкування ріпу і брукву нарізують часточками або кубиками (як картоплю).
•Перш ніж солити огірки, ошпарте їх окропом —вони збережуть яскраве забарвлення
Для смаження о с н о в н и м с п о с о б о м використовують цілу рибу, пласти осетрової риби, порціонні шматочки-кругляки, а також порціонні шматочки, які нарізують під кутом 30° з пластованої риби на філе з шкірою і кістками, філе з шкірою без кісток, філе без шкіри і кісток