Популярні рецепти сучасної Української кухні


Промивають обчищені овочі у холодній воді (у ваннах), щоб видалити залишки шкірочки, піску.

Кулінарну продукцію на сучасному підприємстві масового харчування вироб- ляють у певній послідовності, починаючи від забезпечення сировиною і облад- нанням, інвентарем та енергією і закінчуючи реалізацією готової продукції.

Вона багата на йод, який необхідний для нормальної діяльності щитовидної залози

Рис. 56. Видалення хребта. і " 95 На грибному відварі варять розсипчасту рисову або гречану кашу. До готової каші додають обсмажені з цибулею гриби, сирі яйця (для в'язкості начинки), мелений перець, сіль. Все добре перемішують. Можна додати посічений часник
2011-2017.
by