Популярні рецепти сучасної Української кухні


* 3 б е р і га й т е банани при температурі не нижче 10 °С: при нижчих температурах вони потемніють, погіршується їх смак.

Залежно від способу одержання врожаю розрізняють овочі відкритого і закри- того грунту, грунтові, парникові, тепличні.

Виготовляють натуральні консерви з моркви, буряків, цукрової кукурудзи, зе- леного горошку, квасолі, цвітної капусти, шпинату, щавлю, томатів та ін., що зберігають смак, запах, колір і консистенцію

Морська к а п у с т а — водорість коричневого або темно-зеленого кольору, багата на мікроелементи (йод, кобальт, нікель, молібден, рубідій та ін.) і вітаміни С, В,, В12, А, Б, Е, тому її використовують для приготування дієтичних страв. На підприємства масового харчування надходить сушеною, мороженою й консервованою. Сушену морську капусту обчищають від механічних домішок, замочують у холодній воді у співвідношенні 7-8:1 протягом 12 год і промивають
2011-2017.
by