Популярні рецепти сучасної Української кухні


Обчищають овочі з метою видалення тих частин, що мають понижену харчову цінність (шкірочка, плодоніжка). Обчищають їх у картоплечистках або обпалю- ють у термоагрегатах при температурі 1100-1200 °С протягом 6-12 с, або обчища- ють уручну ножами (корінчастим, жолобковим).

За твердістю тару класифікують на тверду (дерев'яна, металева, скляна), на- півтверду (картонна), м'яку (тканинна, паперова).

До овочевих рослин належать бобові культури — плоди гороху, квасолі, бобів, які вживають переважно у вигляді зелених стручків, лопаток та зеленого недо- стиглого насіння, і зернові овочі, до яких відносять цукрову кукурудзу

* Не д о п у с к а й т е розвиток мікроорганізмів у котлетній масі: використо- вуйте заздалегідь охолоджені рибу, воду або молоко; охолоджуйте котлетну масу після пропускання її через м'ясорубку
2011-2017.
by