Популярні рецепти сучасної Української кухні


Продукти приймають за кількістю і якістю. Фактичні дані зіставляють з дани- ми, зазначеними в транспортних і супровідних документах (рахунках-фактурах, то- варно-транспортних накладних, сертифікатах, посвідченнях про якість та ін.). Якщо супровідних документів немає, фактичну наявність продуктів оформляють актом.

Процес перетворення сировини на готову продукцію називається технологіч- ним. Він складається з послідовних стадій: приймання і зберігання сировини; обробка сировини і виробництво напівфабрикатів; виробництво готової продукції; реалізація готової продукції.

§ 2. Класифікація риби Рибу класифікують за місцем і способом існування, характером покриву шкіри, будовою скелета, розміром або масою, видами, термічним станом

Для одержання високоякісних виробів з котлетної маси необхідно суворо дотри- муватися встановленого співвідношення хліба і м'якоті риби
2011-2017.
by