Популярні рецепти сучасної Української кухні


У разі виявлення нестачі необхідно викликати представника постачальника для складання акту.

42 Спіраль. Для нарізування картоплі спіраллю застосовують спеціальний інстру- мент (рис. 10). Нарізану спіраллю картоплю використовують для смаження у фри- тюрі.

Нарізують соломкою для салатів і перших страв, дрібними кубиками — лише для перших страв. Цілі плоди використовують для фарширування

Для приготування страви Крученики рибу розбирають на чисте філе і ділять на дві частини. З однієї частини філе нарізують тонкі широкі скибочки (2 шт. на порцію) і злегка відбивають їх сікачем, з другої — готують начинку. Для цього шматочки риби пропускають через м'ясорубку, до утвореної маси додають розмо- чений у молоці або воді пшеничний хліб, сирі яйця, злегка пасеровану цибулю, сіль, перець, усе добре змішують
2011-2017.
by