Ефірні олії надають овочам приємного аромату, барвники — привабливого вигляду, органічні кислоти разом з цукрами — приємного смаку і сприяють зсуїженню апетиту.
Окремі види риби. З багатьох родин вивчені і мають промислове значення тільки їх окремі представники (рис. 38)
На яловичині від молодих тварин І і II категорій справа від клейма має бути літера "М"
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Зубці зі солоду вважалися ласощами.Ефірні олії надають овочам приємного аромату, барвники — привабливого вигляду, органічні кислоти разом з цукрами — приємного смаку і сприяють зсуїженню апетиту.
Окремі види риби. З багатьох родин вивчені і мають промислове значення тільки їх окремі представники (рис. 38)
На яловичині від молодих тварин І і II категорій справа від клейма має бути літера "М"