Популярні рецепти сучасної Української кухні


Ефірні олії надають овочам приємного аромату, барвники — привабливого вигляду, органічні кислоти разом з цукрами — приємного смаку і сприяють зсуїженню апетиту.

§ 2. Організація приймання продуктів Продукти харчування, що надійшли на підприємство масового харчування, приймають і оприбутковують під звіт матеріально відповідальні особи (комірни- ки, завідуючі виробництвом, бригадири, начальники цехів, кухарі).

У кулінарії кабачки використовують для приготування салатів, перших страв, тушкування, фарширування, маринування

Приготовлену котлетну масу охолоджують і відразу виготовляють з неї на- півфабрикати: січеники з риби, котлети рибні Бужок, кульки рибні, січеники рибні, фаршировані маслом вершковим, січеники рибні, фаршировані цибулею і шпинатом, галушки рибні, рулет
2011-2017.
by