Популярні рецепти сучасної Української кухні


Таблиця 1 Температура і відносна вологість повітря складських приміщень Стелажний спосіб використовують для зберігання риби, субпродуктів, масла, сиру, хліба, хлібобулочних виробів, кави, какао, спецій, сухого молока, яєчного порошку, свіжої капусти. Продукти розміщують на полицях стелажів, у шафах.

Естрагон. Це багаторічна рослина з анісовим запахом. Листя і молоді зелені стебла його використовують для салатів, соусів, при солінні і маринуванні овочів, як приправу до м'ясних та рибних страв.

У маслюків зачищають ніжки, відрізують шапочки, вирізують зіпсовані і чер- виві місця, з шапочок знімають слизьку шкірочку, сортують і промивають

* Не д о п у с к а й т е розвиток мікроорганізмів у котлетній масі: використо- вуйте заздалегідь охолоджені рибу, воду або молоко; охолоджуйте котлетну масу після пропускання її через м'ясорубку
2011-2017.
by