Готова кулінарна продукція — різні страви, кулінарні та кондитерські вироби.
В кулінарії баклажани вживають для смаження, тушкування, фарширування, приготування ікри і перших страв
При приготуванні котлетної маси з риби, в якій мало клейких речовин (тріска, окунь морський, сквама та ін.), можна додавати яйця з розрахунку 1/10 або 1/20 шт. на порцію
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Зубці — варена страва з ячного солоду і конопляного або макового молока.Готова кулінарна продукція — різні страви, кулінарні та кондитерські вироби.
В кулінарії баклажани вживають для смаження, тушкування, фарширування, приготування ікри і перших страв
При приготуванні котлетної маси з риби, в якій мало клейких речовин (тріска, окунь морський, сквама та ін.), можна додавати яйця з розрахунку 1/10 або 1/20 шт. на порцію