Так, у машину МРОВ-160 варені овочі для нарізування в робочу камеру закладають вручну, а нарізають механічним способом.
4. В якій послідовності обробляють картоплю на лінії ПЛСК? 5. Як обробляють капустяні овочі? 6. Для чого білоголову капусту кладуть у холодну підсолену воду? 7. Як миють зелену цибулю і салатно-шпинатні овочі? Поясніть, чому
Надходить тушами і півтушами
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Рис. 6. Бульбоплоди: 1 — картопля; 2 — батат; 3 — топінамбур.Так, у машину МРОВ-160 варені овочі для нарізування в робочу камеру закладають вручну, а нарізають механічним способом.
4. В якій послідовності обробляють картоплю на лінії ПЛСК? 5. Як обробляють капустяні овочі? 6. Для чого білоголову капусту кладуть у холодну підсолену воду? 7. Як миють зелену цибулю і салатно-шпинатні овочі? Поясніть, чому
Надходить тушами і півтушами