18. Що називається робочим місцем? 19. Які бувають робочі місця? Дайте їм характеристику.
Для розморожування в розчині кухонної солі контейнери з рибою занурюють у З—5-процентний розчин солі на 2-3 год. Для одержання розчину на 1 л води беруть 7-Ю г солі. Температура розчину повинна бути не вища 20 °С
Свіжі живі устриці і мідії зберігають 3-5 год при температурі 15-18 °С
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Під час роботи працівник повинен стояти прямо, не сутулячись. При непра- вильному положенні корпуса він швидко стомлюється.18. Що називається робочим місцем? 19. Які бувають робочі місця? Дайте їм характеристику.
Для розморожування в розчині кухонної солі контейнери з рибою занурюють у З—5-процентний розчин солі на 2-3 год. Для одержання розчину на 1 л води беруть 7-Ю г солі. Температура розчину повинна бути не вища 20 °С
Свіжі живі устриці і мідії зберігають 3-5 год при температурі 15-18 °С