Білоголова капуста корисна при гастритах, хворобах печінки, виразковій хво- робі шлунка.
Для приготування борщів можна також вживати гичку ранніх буряків і обчи- щені качани білоголової капусти
У стерляді, яку використовують для нарізування на порціонні шматочки, після видалення "жучків" відрубують голову, потрошать, видаляють визигу, промива- ють і нарізують
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Вітамін В{ (тіамін) сприяє повному засвоєнню вуглеводів організмом. Недо- статня його кількість впливає на нервову систему. Відсутність вітаміну В, у харчуванні призводить до авітамінозу «бері-бері» (захворювання нервової системи 12 ми, параліч ніг). Цього вітаміну багато в оболонках і зародку зернових культур, а отже в житньому та пшеничному хлібі, дріжджах, печінці тварин, в овочах, фруктах.Білоголова капуста корисна при гастритах, хворобах печінки, виразковій хво- робі шлунка.
Для приготування борщів можна також вживати гичку ранніх буряків і обчи- щені качани білоголової капусти
У стерляді, яку використовують для нарізування на порціонні шматочки, після видалення "жучків" відрубують голову, потрошать, видаляють визигу, промива- ють і нарізують