Натрій разом з калієм регулює водний обмін, затримуючи воду в організмі, підтримує нормальний осмотичний тиск у тканинах. У харчових продуктах натрію мало, тому його вводять з кухонною сіллю.
57 Стиглість кавунів визначають за плодоніжкою (у дозрілих плодів вона суха), глян- цевою поверхнею і чистим звуком при постукуванні
Яловичина І категорії від дорослої худоби має задовільно розвинені м'язи
Популярні рецепти сучасної Української кухні
' О б ч и щ а й т е шкірочку якомога тонше: під нею міститься більше вітамінів, ніж у м'якоті.Натрій разом з калієм регулює водний обмін, затримуючи воду в організмі, підтримує нормальний осмотичний тиск у тканинах. У харчових продуктах натрію мало, тому його вводять з кухонною сіллю.
57 Стиглість кавунів визначають за плодоніжкою (у дозрілих плодів вона суха), глян- цевою поверхнею і чистим звуком при постукуванні
Яловичина І категорії від дорослої худоби має задовільно розвинені м'язи