Популярні рецепти сучасної Української кухні


Крохмаль — дуже важливий для організму людини вуглевод, який під дією ферментів і кислот спочатку розщеплюється на мальтозу, а потім — на глюкозу.

Вітамін В]2 (ціанкобаламін) міститься в печінці, нирках, молочних продуктах, яєчному жовтку та ін. Вітамін В|2 бере участь у процесі синтезу білків, сприяє утворенню червоних кров'яних тілець. Відсутність його в організмі спричинює злоякісну анемію.

Камбалові надходять мороженими і гарячокопченими та у вигляді консервів

Відбивання. Нарізані шматочки риби відбивають сікачем, який заздалегідь змо- чують холодною водою. При цьому розпушується сполучна тканина, згладжуєть- Рис. 63. Нарізування риби: а —під прямим кутом; б —під кутом 30"
2011-2017.
by