Популярні рецепти сучасної Української кухні


Хімічні процеси спричинюють утворення нових речовин, які погіршують хар- чову цінність, смак, запах і колір продукту. Так, при підвищеній температурі під дією природного світла жири окислюються (гіркнуть), томатна паста темніє, кар- топля зеленіє і в ній накопичується соланін.

§ 3. Характеристика технологічного процесу обробки овочів Технологічний процес обробки овочів складається з таких послідовних опе- рацій: сортування і калібрування, миття, обчищання, промивання і нарізування.

Оброблені артишоки зберігають не більше 1 год у підкисленій холодній воді. Пе- ред варінням їх перев'язують шпагатом для збереження форми

Поверхня туші підсохла, м'язи пружні. Остигле м'ясо погано зберігається, тому його відразу ж реалізують або охолоджують чи заморожують
2011-2017.
by