Популярні рецепти сучасної Української кухні


При цьому крохмаль перетворюється на цукор, а протопектин переходить у пек- тин, внаслідок чого плоди стають солодшими і м'якшими. При зберіганні про- дуктів, що містять багато білків (м'ясо, риба), відбувається гідроліз білків до амі- нокислот. Це перетворення називають автолізом (наприклад, дозрівання м'яса після забою тварин). Гідроліз жирів у зерні, борошні, крупах призводить до збільшення кислотності цих продуктів. Гідролітичні процеси сповільнюються при пониженій температурі.

Для приготування страв коренеплоди нарізують простими або складними фор- мами, механічним способом або вручну.

У лікувальному харчуванні застосовують при шлунково-кишкових захворю- ваннях, при хворобах серця

Кількість відходів при обробці тушки з головою становить 20 %, а тушки без голови — 35 %
2011-2017.
by