Популярні рецепти сучасної Української кухні


§ 2. Класифікація свіжих овочів Овочі поділяються на дві групи: вегетативні та плодові.

' П а м ' я т а й т е : чим свіжіша зелень, тим більше в ній вітамінів.

М а к р у р у с — (з родини макрурусових) має веретеноподібне тіло з дуже видовженою хвостовою частиною, вкрите лускою з шилоподібними відростками

108 Глікоген (тваринний крохмаль) відкладається в м'язах і печінці. Він є запас- ною речовиною для поповнення крові глюкозою. Після забою тварин глікоген відіграє важливу роль при дозріванні м'яса: він перетворюється на молочну кис- лоту, яка розщеплює складні білки, завдяки чому м'язи розслаблюються і віднов- люють властивість утримувати і поглинати вологу
2011-2017.
by