Популярні рецепти сучасної Української кухні


Ці місця забезпечують повним набором інструментів, інвентаря, посуду, пристроїв хтя виконання всіх технологічних операцій. Безпосередньо на універсальному робочому місці мають бути тільки ті інструменти, інвентар, посуд, пристрої, які необхідні для виконання певної операції. Решту інвентаря і посуду зберігають у висувних ящиках і на полицях під стільницею стола. Ножі зберігають у спеціаль- них пристроях до стола.

Для обробки капустяних і сезонних овочів робоче місце організовують так само, як і в овочевих цехах великої потужності.

Розморожену рибу не зберігають, її відразу обробляють і використовують для приготування страв

З шийної частини зрізують м'ясо шаром, повністю відокремлюючи його від шийних хребців
2011-2017.
by