Залежно від способу упаковки продукти за кількістю приймають в один або два етапи.
Багато риб мають бокову, темнішу або світлішу, ніж тіло, смужку, що служить органом відчуття
Панірування (рис. 64). Перед смаженням підготовлені напівфабрикати риби панірують, тобто обкачують у борошні або мелених сухарях з пшеничного хліба (червона паніровка), чи в дрібно потертому черствому пшеничному хлібі без ско- ринки (біла паніровка), або в пшеничному хлібі, який нарізують соломкою чи дрібними кубиками (хлібна паніровка). Мета панірування полягає у тому, щоб зменшити витікання соку і випаровування води з поверхні виробів, внаслідок чо- гоутворюється апетитна рум'яна кірочка, а готовий виріб буде соковитим
Популярні рецепти сучасної Української кухні
' П а м ' я т а й т е : чим свіжіша зелень, тим більше в ній вітамінів.Залежно від способу упаковки продукти за кількістю приймають в один або два етапи.
Багато риб мають бокову, темнішу або світлішу, ніж тіло, смужку, що служить органом відчуття
Панірування (рис. 64). Перед смаженням підготовлені напівфабрикати риби панірують, тобто обкачують у борошні або мелених сухарях з пшеничного хліба (червона паніровка), чи в дрібно потертому черствому пшеничному хлібі без ско- ринки (біла паніровка), або в пшеничному хлібі, який нарізують соломкою чи дрібними кубиками (хлібна паніровка). Мета панірування полягає у тому, щоб зменшити витікання соку і випаровування води з поверхні виробів, внаслідок чо- гоутворюється апетитна рум'яна кірочка, а готовий виріб буде соковитим