Популярні рецепти сучасної Української кухні


Безцехова структура виробництва характерна для доготівельних підприємств,' що працюють на напівфабрикатах і мають невелику виробничу програму й обме- жений асортимент продукції власного виробництва (спеціалізовані закусочні, Ідальні-доготівельні та ін.). На таких підприємствах практикують функціональний розподіл праці, тобто всі операції виконують одна або дві виробничі бригади, які підпорядковуються завідуючому виробництвом.

Вона сприятливо впливає на життєдіяльність молочно-кислих бактерій у кишеч- нику, стримує розвиток гнильних бактерій.

Для приготування борщів можна також вживати гичку ранніх буряків і обчи- щені качани білоголової капусти

З голови видаляють зябра, підрізавши з обох боків під зябровими кришками, і очі
2011-2017.
by