Путря — страва з варених на воді ячних круп,"які заправляли житнім солодом, хлібним квасом і ставили на піч у тепле місце для вкисання. Вранці варили у горщику. Готували путрю під час зимових постів.
Напівфабрикат виробляють з охолодженої або мороженої риби всіх родин і видів, за винятком осетрових, лососевих, оселедцевих, стрілозубого палтуса, воб- ли, тарані, азово-чорноморської кефалі
94 Рис. 55. Наповнення шкіри начинкою
Популярні рецепти сучасної Української кухні
' О б ч и щ а й т е шкірочку якомога тонше: під нею міститься більше вітамінів, ніж у м'якоті.Путря — страва з варених на воді ячних круп,"які заправляли житнім солодом, хлібним квасом і ставили на піч у тепле місце для вкисання. Вранці варили у горщику. Готували путрю під час зимових постів.
Напівфабрикат виробляють з охолодженої або мороженої риби всіх родин і видів, за винятком осетрових, лососевих, оселедцевих, стрілозубого палтуса, воб- ли, тарані, азово-чорноморської кефалі
94 Рис. 55. Наповнення шкіри начинкою