За призначенням тару поділяють на зовнішню (мішки, ящики, контейнери, бочки та ін.) і внутрішню (пляшки, банки, вкладені в ящики).
Філе рибне морожене на сорти не ділять. Блоки філе повинні бути чистими, щільними, з рівною поверхнею, правильного розбирання, з природним кольором, консистенція після розморожування щільна, запах — властивий свіжій рибі
Для тушкування вживають цілу рибу, порціонні шматочки-кругляки, порцій онні шматки риби, нарізані з філе з шкірою і кістками, з філе з шкірою без кісток
Популярні рецепти сучасної Української кухні
В українській кухні знайшли відображення не лише історичний розвиток на- роду, а й природно-географічні умови того чи іншого регіону, його культурно- побутові традиції, а також зумовлені ними напрями господарської діяльності.За призначенням тару поділяють на зовнішню (мішки, ящики, контейнери, бочки та ін.) і внутрішню (пляшки, банки, вкладені в ящики).
Філе рибне морожене на сорти не ділять. Блоки філе повинні бути чистими, щільними, з рівною поверхнею, правильного розбирання, з природним кольором, консистенція після розморожування щільна, запах — властивий свіжій рибі
Для тушкування вживають цілу рибу, порціонні шматочки-кругляки, порцій онні шматки риби, нарізані з філе з шкірою і кістками, з філе з шкірою без кісток