Популярні рецепти сучасної Української кухні


46 Кубики. Нарізують сирі або варені буряки середніми й дрібними кубиками так, як картоплю. Використовують середні кубики сирих буряків для тушкування, дрібні варених буряків — для приготування холодних закусок.

38 Сортують картоплю вручну на стрічці транспортера, що рухається, або на спеці- алізованих машинах, видаляють сторонні домішки, бульби, що позеленіли, про- росли, зігнили, з механічними пошкодженнями.

Жива риба без води швидко засинає. Така риба погано зберігається, швидко псується. Рибу, яка має здуте черевце, мутні очі, на зябрах велику кількість слизу, неприємний запах, для приготування страв не використовують

* Слиз легко обчищається, якщо рибу ретельно протерти кухонною сіллю і промити
2011-2017.
by