Популярні рецепти сучасної Української кухні


Тару, що надійшла, оприбутковує матеріально відповідальна особа.

У підручнику вміщено рецепти поширених страв української сучасної кухні, фірмових страв майстрів-кухарів різних областей, а також старовинних українсь- ких страв. Норми закладання сировини масою брутто (чисельник) і масою нетто (знаменник) подано за "Збірником рецептур української кухні" і "Технологічни- ми картами на продукцію громадського харчування".

Родина лососевих — кета, горбуша, сиг, ряпушка, сьомга, лосось, муксун, фо- рель (рис. 34). Риби цієї родини мають довгасте товсте тіло, вкрите сріблястою дрібною лускою, яка щільно прилягає до тіла, і чітко виражену бокову лінію. На спині два плавники, один з них біля хвоста — жировий

Після обсушування м'ясо подається на ваги ВМЦ-1М, де працівник цеху веде облік сировини, яка надходить для обробки
2011-2017.
by