Популярні рецепти сучасної Української кухні


' П о т р и м а й т е молоду картоплю 15-20 хв у холодній підсоленій воді: це по- легшить обчищання шкірочки.

Страва — поєднання продуктів харчування, які доведені до кулінарної готов- ності, порціоновані, оформлені і готові для споживання.

Розморожують рибу різними способами: у воді, у розчині кухонної солі, на повітрі, в електричному полі надвисокої частоти

Залежно від виду забійної худоби м'ясо поділяють на яловичину, баранину, козлятину, свинину, оленину, конину, м'ясо кроликів тощо. / М'ясо великої рогатої худоби залежно від віку і статі тварин поділяють на яловичи-гіу-дорослоїхудоби (м'ясо волів, корів, биків) — від тварин віком від 3-х років і більше; яловичину молодняка — від 3-х міс. до 3-х років і телятину — від 14 днів до 3 міс
2011-2017.
by