Популярні рецепти сучасної Української кухні


Від шкірочки картоплю обчищають механічно (1,5-3 хв) у картоплечистці без- перервної дії. Відходи змивають водою у спеціальний конверт.

При зберіганні продуктів, особливо тих, що швидко псуються, потрібно суво- ро додержуватись термінів реалізації.

За якістю солоні огірки поділяють на І і II сорти. Огірки І сорту повинні бути цілими, нем'ятими, незморщеними, зеленувато-оливкового кольору, з тугою, хрум- кою м'якоттю, до 110 мм завдовжки. УII сорті допускаються огірки неправильної форми, м'якшої консистенції, з більш солонувато-кислим смаком, пожовтілими кінцями овоча

§ 3. Організація технологічного процесу обробки м'яса і виробництва напівфабрикатів Кулінарна обробка м'яса включає такі операції: розморожування; зачищання забруднених місць і видалення клейма; обмивання; обсушування; розрубування туші на частини; обвалювання; жилкування і зачищання від сухожилків, надлишку жиру і грубих плівок; приготування напівфабрикатів
2011-2017.
by