Популярні рецепти сучасної Української кухні


32 Залежно від термінів дозрівання різні сорти овочів поділяють на ранні, се- редні та пізні.

Якщо в їжі недостатньо вуглеводів, то при великих фізичних навантаженнях на утворення енергії використовується запасний жир і білок організму. При над- лишкові вуглеводів жировий запас поповнюється, що призводить до збільшення маси людини.

Солоні томати. Перед засолюванням свіжі томати сортують за ступенем дости- гання на червоні, рожеві, бурі, молочні, зелені. Потім їх миють і солять так само, як і огірки. Концентрація розсолу — 7-8 %

З одержаної м'якоті відрізують жилисту частину (м'якоть, зняту з променевої і ліктьової кісток). М'ясо, що залишилося, розрізують на два великих шматки: плечову і заплічну частини. Плечова частина має клиноподібну форму, а заплічна — продовгувату (у вигляді двох м'язів, з'єднаних між собою плівкою)
2011-2017.
by