Популярні рецепти сучасної Української кухні


Сортують коренеплоди за розміром і якістю, видаляють пошкоджені і зіпсо- вані, у молодих буряків і моркви відрізують бадилля, миють у мийних машинах або у ваннах, обчищають у картоплечистках, термоагрегатах або вручну, дочища- ють після механічного обчищання і промивають.

Півкільця ( с о л о м к а ) . Цибулю розрізують уздовж навпіл, кладуть розрізом вниз на дошку і шаткують соломкою 0,1-0,2 см завтовшки. Використовують для приготування перших страв і соусів пасерованою, холодних страв і закусок — сирою.

•Якщо с у ш е н і гриби замочити на 2-3 год у ледь підсоленому молоці —їх смак буде такий, як і свіжих

§ 2. Класифікація м'яса М'ясо класифікують за видом, статтю, віком, вгодованістю тварин і термічним станом
2011-2017.
by