Популярні рецепти сучасної Української кухні


Глікоген — тваринний крохмаль, який міститься в основному у печінці і м'язах.

Зубці — варена страва з ячного солоду і конопляного або макового молока.

Процес розморожування вважають закінченим тоді, коли температура в товщі м'язів досягне -1 °С. При відтаванні у воді риба набухає і її маса збільшується на 2- 3 %. Втрати розчинних речовин становлять 0,3-0,5 % маси риби. Щоб зменшити втрати мінеральних речовин, у воду додають кухонну сіль (7 г на 1 л води — для прісноводних риб і до 13 г — для морських)

П о д р і б н е н н я . Котлетне м'ясо містить велику кількість сполучної тка- нини. При подрібненні м'яса руйнується структура сполучної тканини і м'язових волокон. Під час смаження вироби добре утримують рідину і розм'якшуються
2011-2017.
by