За походженням розрізняють жири тваринні, які добувають з жирової тканини тваринних продуктів, і рослинні — з насіння рослин і плодів.
Обробляють перець стручковий солодкий так: сортують, миють, розрізують уздовж, навпіл, видаляють плодоніжку, насіння разом з м'якоттю і промивають
Лопаткову частину — для смаження і варіння цілою (рулетом), тушкування порціонними і дрібними шматочками
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Варені буряки нарізують кульками, зірочками, гребінцями для оформлення холодних страв.За походженням розрізняють жири тваринні, які добувають з жирової тканини тваринних продуктів, і рослинні — з насіння рослин і плодів.
Обробляють перець стручковий солодкий так: сортують, миють, розрізують уздовж, навпіл, видаляють плодоніжку, насіння разом з м'якоттю і промивають
Лопаткову частину — для смаження і варіння цілою (рулетом), тушкування порціонними і дрібними шматочками