Популярні рецепти сучасної Української кухні


Цибуля-слизун має плоске соковите листя з приємним слабогострим смаком і часниковим запахом, яке містить вітамін С (до 50 мг%), цукри (до 3 мг%) і багато заліза. Ця цибуля корисна при недокрів'ї.

Ріпа має специфічний смак (завдяки вмісту глікозидів), містить цукор (5 %), вітамін С, РР, В,, В2, мінеральні речовини. М'якоть ріпи буває білою і жовтою.

65 Використовують солоні томати для приготування перших страв, холодних за- кусок, як додатковий гарнір до страв з м'яса, птиці, риби. Перед використ а н н я м їх виймають з розсолу, сортують і промивають холодною водою

' В и к о р и с т о в у й т е для котлетної маси пшеничний хліб без скоринки: маса матиме однорідний колір
2011-2017.
by