Популярні рецепти сучасної Української кухні



Потрава — те ж, що й страва, їжа. В "Енеїді" потравою називається страва типу печені, смажені.

Для приготування страв коренеплоди нарізують простими або складними фор- мами, механічним способом або вручну.

Крім молочно-кислого бродіння при квашенні відбувається і спиртове броді- ння, яке спричиняють дріжджі. Спирт, з'єднуючись з молочною та іншими кис- лотами, утворює складні ефіри, які надають квашеним продуктам специфічного аромату

Рибні напівфабрикати для доготівельної мережі підприємств масового харчу- вання і кулінарних магазинів охолоджуються протягом 2-3 год при температурі 0 - 4 °С і зберігають не більш ніж 8 год. До загального терміну реалізації відносять час зберігання і транспортування

2011-2017.
by