У великих магазинах організовують кафетерії, де продають гарячі напої, моло- ко, кисло-молочні продукти, бутерброди і кондитерські вироби.
Н о т о т е н і я — (з родини нототенійових) досить велика риба масою 1,5-8 кг
З» Як здійснюється процес обробки риби на заготівельних підприємствах? 4. Які робочі місця виділяють для обробки риби в м'ясо-рибному цеху? 5. Який інвентар використовують для обробки риби? 6. Як розморожують рибу? 7. Складіть технологічну схему обробки лускатої риби: а) для використання цілою; б) для нарізування на кругляки
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Запитання і завдання для повторення 1. З яких стадій складається технологічний процес? 2. Дати визначення сировині, напівфабрикату, страві, кулінарному виробові і кулінарній про- дукції.У великих магазинах організовують кафетерії, де продають гарячі напої, моло- ко, кисло-молочні продукти, бутерброди і кондитерські вироби.
Н о т о т е н і я — (з родини нототенійових) досить велика риба масою 1,5-8 кг
З» Як здійснюється процес обробки риби на заготівельних підприємствах? 4. Які робочі місця виділяють для обробки риби в м'ясо-рибному цеху? 5. Який інвентар використовують для обробки риби? 6. Як розморожують рибу? 7. Складіть технологічну схему обробки лускатої риби: а) для використання цілою; б) для нарізування на кругляки