Популярні рецепти сучасної Української кухні


Не допускаються бульби позеленілі, зів'ялі, розтиснуті, пошкоджені гризуна- ми, гниллю, фітофторою, підмерзлі, запарені, з наявністю органічних і мінераль- них домішок (солома, гичка, каміння).

Біле коріння петрушки, селери, пастернаку (рис. 19) містить підвищену кількість ефірних олій, вітамін С (20-35 мг%), цукри (6,5-9,4 %), фітонциди. В дієтичному харчуванні його використовують при неврозах, ожирінні, захворю- ваннях печінки і серцево-судинної системи. При захворюванні нирок і подагрі біле коріння споживати не рекомендується, оскільки воно містить пуринові основи.

Томатопродукти — це протерта і звільнена від шкірочки і насіння уварена томатна маса. Розрізняють такі види томатопродуктів: томатне пюре, томатна паста, томатні соуси, томатний сік

*Не п р и й м а й т е м'ясо без клейма
2011-2017.
by