Людині потрібно на добу 400-500 г вуглеводів, з них 50-100 г моно- і дисаха- ридів.
Риба надходить солоною, у вигляді баликових виробів, консервів, форель — свіжою
Нарізування напівфабрикатів уручну знижує продуктивність праці в м'ясному цеху. Вже розроблений механізм для нарізування напівфабрикатів дрібними шма- точками (у вигляді брусочків і кубиків) до універсального приводу П-ІІ: пристрій для нарізування м'яса кубиками на основі м'ясорубки МИМ-105
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Вітамін С дуже нестійкий, легко окислюється навіть при звичайній темпера- турі. Підвищення температури понад 50 °С при вільному доступі повітря призво- дить до швидкого його руйнування. Добре зберігається вітамін С у кислому сере- довищі (квашена капуста).Людині потрібно на добу 400-500 г вуглеводів, з них 50-100 г моно- і дисаха- ридів.
Риба надходить солоною, у вигляді баликових виробів, консервів, форель — свіжою
Нарізування напівфабрикатів уручну знижує продуктивність праці в м'ясному цеху. Вже розроблений механізм для нарізування напівфабрикатів дрібними шма- точками (у вигляді брусочків і кубиків) до універсального приводу П-ІІ: пристрій для нарізування м'яса кубиками на основі м'ясорубки МИМ-105