Популярні рецепти сучасної Української кухні


Людині потрібно на добу 400-500 г вуглеводів, з них 50-100 г моно- і дисаха- ридів.

23 Рис.3 Інструменти для відкривання тари: 1 — сокира-молоток; 2 — лапка; 3, 5 — молоток-лапка; 4 — обценьки; 6 — знімач обручів з бочок; 7— дерев'яний молоток; 8 — набійник дерев'яний; 9 — томагавк; 10 — лапка-ножиці; 11 — прут для відкривання тари; 12 —фігурний важіль; 13 —набійник металевий; 14 —ніж для розпорювання мішків.

Б і о л о г і ч н и й бомбаж зумовлений діяльністю мікроорганізмів, які при порушенні режиму стерилізації зберігають життєдіяльність. Ці мікроорганізми спричинюють псування продуктів

§ 5. Обробка безлускатої та окремих видів риби Риба без луски вкрита шаром слизу, має щільну, темного кольору і неприємну на смак шкіру, яку при обробці необхідно знімати
2011-2017.
by