Популярні рецепти сучасної Української кухні


15 § 9. Енергетична цінність (калорійність) продуктів харчування Людина постійно витрачає енергію на діяльність внутрішніх органів, тепло- обмін, фізичну працю. Джерелом енергії є їжа. Кількість енергії, яка утворюється при окисленні жирів, білків, вуглеводів, що містяться у продуктах харчування, і витрачається на фізіологічні функції організму, називається енергетичною цінністю харчових продуктів, або калорійністю.

Так, у машину МРОВ-160 варені овочі для нарізування в робочу камеру закладають вручну, а нарізають механічним способом.

Використовують рибу цієї родини для приготування делікатесних холодних за- кусок, перших і других страв

Кісткова тканина — основа скелета тварини, найміцніша тканина в організмі
2011-2017.
by