Білоголова капуста корисна при гастритах, хворобах печінки, виразковій хво- робі шлунка.
Вміст солі в рибі визначають методом пробного варіння
Підморожене м'ясо має в товщі стегна на глибині І см температуру -3...-5 °С, а в товщі м'язів стегна на глибині 6 см 0-2 °С. При зберіганні температура півтуші повинна бути -2...-З °С
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Цибуля-порей має широке плоске листя, яке у нижній частині утворює стебло білого кольору 10-15 см завдовжки і 4-5 см у діаметрі (рис. 8). їстівним у молодої цибулі є ніжне біле стебло і молоде листя, у старої — тільки стебло.Білоголова капуста корисна при гастритах, хворобах печінки, виразковій хво- робі шлунка.
Вміст солі в рибі визначають методом пробного варіння
Підморожене м'ясо має в товщі стегна на глибині І см температуру -3...-5 °С, а в товщі м'язів стегна на глибині 6 см 0-2 °С. При зберіганні температура півтуші повинна бути -2...-З °С