Популярні рецепти сучасної Української кухні


Якщо в їжі недостатньо вуглеводів, то при великих фізичних навантаженнях на утворення енергії використовується запасний жир і білок організму. При над- лишкові вуглеводів жировий запас поповнюється, що призводить до збільшення маси людини.

Обчищають картоплю у картоплечистках періодичної дії. Тривалість процесу залежить від якості і розміру бульб і становить у середньому 2-2,5 хв.

Стимулює роботу кишечника, проте протипоказаний у великих кількостях дітям

Рибу розбирають на чисте філе. М'якоть вживають для приготування начинки, якою щільно наповнюють шкіру, надаючи їй форму риби (рис. 55). Біля хвоста роблять кілька проколів, щоб видалити повітря. До тушки прикладають голову або пришивають її
2011-2017.
by