Популярні рецепти сучасної Української кухні


Запитання і завдання для повторення 1. З яких стадій складається технологічний процес? 2. Дати визначення сировині, напівфабрикату, страві, кулінарному виробові і кулінарній про- дукції.

Вітамін С дуже нестійкий, легко окислюється навіть при звичайній темпера- турі. Підвищення температури понад 50 °С при вільному доступі повітря призво- дить до швидкого його руйнування. Добре зберігається вітамін С у кислому сере- довищі (квашена капуста).

*Не з а м о р о ж у й т е повторно рибу. Вона втратить багато соку і буде несмачною

Морська к а п у с т а — водорість коричневого або темно-зеленого кольору, багата на мікроелементи (йод, кобальт, нікель, молібден, рубідій та ін.) і вітаміни С, В,, В12, А, Б, Е, тому її використовують для приготування дієтичних страв. На підприємства масового харчування надходить сушеною, мороженою й консервованою. Сушену морську капусту обчищають від механічних домішок, замочують у холодній воді у співвідношенні 7-8:1 протягом 12 год і промивають
2011-2017.
by