' З б е р і г а й т е коренеплоди цілими, а не нарізаними, накривши чистою воло- гою тканиною.
Томатні овочі — томати, баклажани, перець стручковий гіркий і солодкий
На туші баранини І категорії ставлять фіолетове кругле клеймо на лопатковій і стегновій частинах з обох боків туші, на задній частині — тільки з правого боку
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Цибуля зелена і цибуля-батун повинні мати свіже листя зеленого кольору дов- жиною 20-25 см, а цибуля-порей — стебло діаметром не менше 1,5 см і довжину обрізаного листя не більше 20 см.' З б е р і г а й т е коренеплоди цілими, а не нарізаними, накривши чистою воло- гою тканиною.
Томатні овочі — томати, баклажани, перець стручковий гіркий і солодкий
На туші баранини І категорії ставлять фіолетове кругле клеймо на лопатковій і стегновій частинах з обох боків туші, на задній частині — тільки з правого боку