Популярні рецепти сучасної Української кухні


При псуванні продуктів з'являються неприємні запахи, зумовлені утворенням сірководню, аміаку, індолу, скатолу та ін.

Обробка цибулевих овочів. На великих заготівельних підприємствах ріпчасту ци- булю обробляють термічним способом. її сортують за розміром і якістю, обпалюють верхні лусочки у камері термоагрегата при температурі 1000-1200 °С, потім обчи- щають обгорілі лусочки на щітковій мийно-очисній машині, дочищають вручну.

Для приготування з а в и в а н ц я білоголову капусту розбирають на листки так, як і для голубців. Підготовлені листки кладуть на рушник в один ряд, а зверху — начинку і загортають рулетом

У маринки видаляють темну отруйну плівку з черевної порожнини, про- мивають
2011-2017.
by