Картопля відбірних сортів повинна надходити без дефектів, обчищеною від землі.
Засвоюваність та енергетична цінність грибів невисокі
У вигляді батона щуку фарширують тоді, коли риба надходить на підприєм- ство потрошеною. Тушку риби промивають, обсушують, пластують і знімають шкіру. З м'якоті готують начинку
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Інулін є у значній кількості (до 20 %) в топінамбурі, часнику, корені цикорію.Картопля відбірних сортів повинна надходити без дефектів, обчищеною від землі.
Засвоюваність та енергетична цінність грибів невисокі
У вигляді батона щуку фарширують тоді, коли риба надходить на підприєм- ство потрошеною. Тушку риби промивають, обсушують, пластують і знімають шкіру. З м'якоті готують начинку