Популярні рецепти сучасної Української кухні


За терміном вирощування розрізняють картоплю ранню, середньоранню, се- редньопізню і пізню.

Салат. Завдяки вмісту в салаті вітамінів, мінеральних солей та інших цінних речовин, а також заспокійливій дії його рекомендують у дієтичному харчуванні людям похилого віку, дітям, хворим на цукровий діабет, виразкову хворобу, склероз.

Родина осетрових —білуга, Калуга, осетер, шип, стерлядь, севрюга (рис. 33) — найцінніша риба з ніжним і дуже смачним білим м'ясом, що має жирові прошар- ки. Форма тіла риби цієї родини веретеноподібна. Тіло вкрите кістковими "жуч- ками" в п'ять рядів, між якими розміщені дрібні кісткові зерна і пластинки. Ске- лет — хрящовий, за винятком голови, де є кісткові утворення. Спинний плавник близько біля хвостового. Рот знаходиться в нижній частині голови, перед верх- ньою губою є чотири вусики. Ікра осетрових риб від світло- до темно-сірого, майже чорного кольору, дуже поживний і цінний продукт харчування. їстівна частина осетрових становить майже 90 % загальної маси

До складу котлетної маси входять м'якоть риби, пшеничний хліб, вода або молоко, сіль і перець
2011-2017.
by