Популярні рецепти сучасної Української кухні


Натрій разом з калієм регулює водний обмін, затримуючи воду в організмі, підтримує нормальний осмотичний тиск у тканинах. У харчових продуктах натрію мало, тому його вводять з кухонною сіллю.

При обробці зеленої цибулі відрізують корінці, зачищають білу частину, вида- ляють в'ялі, пожовклі і загнилі пера, потім промивають у великій кількості холод- ної води у ванні з решітчастим настилом, міняючи воду, кілька разів обполіскують під проточною водою, викладають у решето і обсушують.

Використовують для закусок, перших і других страв та соусів

Приготування начинки. Варені гриби нарізують скибочками, додають пасеро- вану нашатковану ріпчасту цибулю, посічені варені яйця, сіль, мелений перець, перемішують
2011-2017.
by