Популярні рецепти сучасної Української кухні


До складу білків капусти входить сірка, яка зумовлює запах сірководню при тепловій обробці і квашенні капусти.

Використовують для салатів.

На повітрі розморожують велику рибу (сома, рибу-шаблю, нототенію). її вивіль- няють від упаковки, розкладають на полицях стелажів або на столах так, щоб брикети не торкалися один одного, і витримують 6-Ю год при температурі не вище 20 °С. Щоб прискорити процес розморожування, необхідно періодично відокремлювати зовнішній шар риби, який розмерзається швидше, ніж внутрішні

Залежно від будови і характеру скорочення м'язових волокон розрізняють м'я- зову тканину трьох видів: попереково-смугасту, гладеньку і серцеву
2011-2017.
by