Популярні рецепти сучасної Української кухні


Морква активізує внутрішньоклітинні окислювально-відновні процеси, регу- лює вуглеводний обмін, має антисептичні, протизапальні знеболюючі властивості.

Щоб відкрити дерев'яну бочку, спочатку збивають за допомогою набойки і дерев'яного молотка або знімають знімачем верхній обруч, а середній обруч підніма- ють на 2-3 см вгору. Закупорювальне дно піднімають за допомогою фігурного важеля. Способи правильного відкривання ящиків і дерев'яних бочок показано на рис. 4.

Жир риби містить велику кількість ненасичених жирних кислот (лінолеву, ліно- ленову, арахідонову та ін.), тому він рідкий при кімнатній температурі, має низьку температуру плавлення (нижче 37 °С) і легко засвоюється організмом людини

10. Як обробляють судака та коропа для фарширування? 11. Які способи застосовують при приготуванні напівфабрикатів? 12. Для чого рибу панірують? 13. Чим відрізняється січена натуральна маса від котлетної? 14. Складіть технологічну схему приготування котлетної маси
2011-2017.
by