Популярні рецепти сучасної Української кухні


Кав'яр — риб'яча ікра, солена із спеціями. Особливо цінувався кав'яр з осет- рових. Ще у XVIII ст. кав'яру робили багато, навіть селяни дозволяли собі його їсти у піст.

Калібрують бульби за розміром (велика, середня, дрібна) і якістю на калібру- вальних машинах. Сортують і калібрують картоплю в основному на овочевих базах.

Низ шапочки у білих грибів І сорту білий, у II — зеленувато-жовтуватий, у чорних — від жовтого до бурого. Довжина ніжки у чорних грибів не більш ніж З см, у білих І сорту — 2, II — 3 і III — 1 см

Кількість її залежить від вгодованості, віку, виду тварини і частин туші. Наприк- лад, в туші яловичини її 9-12 %, а в туші свинини — 6-8 %
2011-2017.
by