Популярні рецепти сучасної Української кухні


Підвісним способом зберігають м'ясо, яке охололо і охолоджене, копчені м'ясні вироби, варені ковбаси, сосиски, сардельки. їх розміщують так, щоб вони не торкалися між собою і до стін.

Клітковина — це основний будівельний матеріал рослинних клітин. Вміст її з : зочах 0,2-2,8 %. Наявність клітковини і протопектину зумовлює твердість овочів.

Закусочні консерви виготовляють з різних овочів, які попередньо обсмажують у жирі (для поліпшення кольору, смаку, запаху і підвищення калорійності) і зали- вають томатним соусом. До цієї групи належать овочі фаршировані, консерви з нарізаних овочів, овочеві салати. Закусочні консерви використовують як само- стійну страву і як додатковий гарнір

Рибу загортають у марлю або пергамент, перев'язують шпагатом, кладуть на решітку рибного казана і припускають
2011-2017.
by