Популярні рецепти сучасної Української кухні


При спиртовому бродінні під дією дріжджів із цукру утворюється спирт, вуг- лекислий газ та інші сполуки (гліцерин, сивушні масла), які є причиною псування овочевих і плодових соків, варення, повидла.

Шпалки. При цій формі нарізування застосовують карбувальний ніж. Викори- стовують для смаження у фритюрі.

•Якщо с у ш е н і гриби замочити на 2-3 год у ледь підсоленому молоці —їх смак буде такий, як і свіжих

Сполучна тканина з'єднує окремі тканини між собою і зі скелетом (плівки, сухожилки, суглобові зв'язки, хрящі, окіст). В туші сполучна тканина розподі- ляється нерівномірно, найбільше її в передній частині туші і в нижніх кінцівках
2011-2017.
by