Популярні рецепти сучасної Української кухні


Молочно-кисле бродіння відбувається під дією молочно-кислих бактерій, які розщеплюють цукри з утворенням молочної кислоти. Цей вид бродіння спричи- нює скисання молока.

| Сортування | ! | Калібрування | * | Миття | т Відходи т __________ -— -------- 1 Ручне дочищання |—------' Т 1 | Промивання 1 Переробка Т на крохмаль | Сульфітація 1 т І Дозування | І | Пакування | » | Зберігання | 1 | Реалізація | Рис. 14. Технологічна схема обробки картоплі на лінії ПЛСК.

*Не в и к о р и с т о в у й т е для гніта залізні предмети, цеглу, або піщане каміння

Напівфабрикати готують на окремих робочих місцях. Для приготування пор- ціонних напівфабрикатів встановлюють виробничий стіл, на якому розміщують ваги настільні циферблатні, обробну дошку, ножі кухарської трійки, тару для риби, напівфабрикатів, спецій, паніровок
2011-2017.
by