Популярні рецепти сучасної Української кухні


М'ясо і риба містять екстрактивні речовини, які при варінні легко розчиня- ються в бульйоні, надаючи йому приємного смаку та аромату. Приємний аромат їжі викликає апетит і поліпшує її засвоювання.

Крохмаль — дуже важливий для організму людини вуглевод, який під дією ферментів і кислот спочатку розщеплюється на мальтозу, а потім — на глюкозу.

Кабачки належать до дрібноплідних кущових гарбузів. В їжу використовують недозрілі плоди масою 200-1000 г, які мають видовжену форму (до 20 см), молоч- но-біле забарвлення, щільну м'якоть з ніжними зернятами. Хімічний склад ка- бачків близький до гарбузів. Порівняно з гарбузами вони бідніші на вуглеводи, але вдвічі багатші на вітамін С, значна частина якого міститься в шкірочці, тому її не слід зрізувати при підготовці кабачків для тушкування і фарширування

* П а н і р у й т е вироби з котлетної маси в білій паніровці: рум'яна кірочка буде світлого кольору
2011-2017.
by