Популярні рецепти сучасної Української кухні


Цех —це виробничий підрозділ підприємства, оснащений обладнанням, інстру- ментами, інвентарем, де обробляють сировину, готують напівфабрикати або ви- пускають готову продукцію.

Батат (солодка картопля) має бульби різної форми і забарвлення, за розміром більші ніж картопля (рис. 6). М'якоть солодкувата, за смаком нагадує картоплю.

Новим методом дефростації (розморожування) є нагрівання риби в електрич- ному полі надвисокої частоти. Цей спосіб дає добрі результати, оскільки скоро- чується час розморожування і риба зберігає майже всі свої поживні речовини

Конина. М'ясо коней за віком тварин поділяють на конину (віком від 1 року і старше), м'ясо лошат (до 1 року). Залежно від вікових особливостей м'ясо буває від світло- до темно-червоного кольору, від ніжного до грубоволокнистого з не- значними жировими відкладеннями. Жир м'який, жовтого кольору. Конина на повітрі набуває синюватого відтінку
2011-2017.
by