Популярні рецепти сучасної Української кухні


На підприємства харчування пряна зелень повинна надходити свіжою, чистою, з ніжним зеленим листям. Допускається 2 % (від маси)


25 Тару класифікують за матеріалом виготовлення, твердістю, кратністю викорис- тання, спеціалізацією, належністю, призначенням.

Гіркуватий присмак недозрілих томатів зумовлений наявністю в них глікоал- калоїдів — соланіну і томатину. При дозріванні плодів їх кількість зменшується, а при консервуванні практично повністю руйнується

Жир білого кольору, м'який або мажучої консистенції. Тушки мають бути добре оброблені, без синяків, залишків шкіри, ретельно вимиті. В кулінарії використо- вують для варіння, тушкування, смаження
2011-2017.
by