Для тушкування ріпу і брукву нарізують часточками або кубиками (як картоплю).
Для приготування борщів можна також вживати гичку ранніх буряків і обчи- щені качани білоголової капусти
М'язова тканина — основна їстівна частина, яка складається з окремих довгих тонких волокон, вкритих тонкою напівпрозорою оболонкою (сарколемою). М'я- зові волокна, сполучаючись, утворюють пучки, вкриті оболонкою. Первинні пучки об'єднуються у вторинні, які відповідно утворюють пучки третинні, і так далі
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Залежно від кількісного вмісту в продуктах харчування мінеральні речовини поділяють на макро-, мікро- і ультрамікроелементи.Для тушкування ріпу і брукву нарізують часточками або кубиками (як картоплю).
Для приготування борщів можна також вживати гичку ранніх буряків і обчи- щені качани білоголової капусти
М'язова тканина — основна їстівна частина, яка складається з окремих довгих тонких волокон, вкритих тонкою напівпрозорою оболонкою (сарколемою). М'я- зові волокна, сполучаючись, утворюють пучки, вкриті оболонкою. Первинні пучки об'єднуються у вторинні, які відповідно утворюють пучки третинні, і так далі