Популярні рецепти сучасної Української кухні


Найпопулярнішим в українців є сало, яке використовують для засмажування чи затовкування рідких страв — борщів, капусняків, юшок; на ньому смажать яєчню; шкварки з сала вживають до каш, галушок, вареників, млинців, лемішки, мамалиґи тощо. Його їдять сирим, копченим, вареним, смаженим, а також вико- ристовують для шпигування яловичини, приготування завиванців. В народі дос- таток сала вважався за справжній добробут.

За походженням розрізняють жири тваринні, які добувають з жирової тканини тваринних продуктів, і рослинні — з насіння рослин і плодів.

Під час зберігання квашеної капусти на поверхні капустяного соку і гніта може утворитися плівка з плісняви. Цю плівку періодично знімають, а гніт, дерев'яний круг і полотно миють окропом

*Не з б е р і г а й т е запаніровані напівфабрикати: сік, який виділяється з них, зволожить паніровку і вона відстане
2011-2017.
by