Популярні рецепти сучасної Української кухні


Вітамін Е (токоферол) впливає на процеси розмноження. Нестача його вик- ликає зміни в статевій і нервовій системах, порушується діяльність залоз внутріш- ньої секреції. Вітамін Е міститься в олії і зародках злаків.

Кубики. Моркву нарізують на довгі брусочки, потім упоперек на середні або дрібні кубики, як картоплю. Середні кубики сирої моркви для припускання і тушкування, дрібні кубики сирої моркви — для приготування перших страв, ва- реної — для холодних закусок.

Використовують тріскові для тушкування, варіння, смаження, запікання, при- готування котлетної маси, для холодних закусок

*Не з а б у в а й т е відокремити вирізку: при розбиранні півтуші ви пошкодите її
2011-2017.
by