Популярні рецепти сучасної Української кухні


Вітаміни містяться майже в усіх продуктах харчування. Деякі продукти віта- мінізують у процесі виробництва: молоко, масло вершкове, кондитерські вироби.

Шпалки. При цій формі нарізування застосовують карбувальний ніж. Викори- стовують для смаження у фритюрі.

Білоголову капусту використовують для фарширування цілою, для приготу- вання голубців, завиванця

Биточки з тріски і молочного сиру. Чисте філе тріски пропускають через м'ясо- рубку, додають розмочений білий хліб, нарізану ріпчасту цибулю і ще раз пропус- кають через м'ясорубку. Масу солять і додають протертий сир, добре перемішують і вибивають, потім порціонують, формують биточки 1,5 см завтовшки, пані-рують у борошні. Використовують для смаження основним способом
2011-2017.
by