У дієтичному харчуванні їх рекомендують при відсутності апетиту, пониже- ному кров'яному тиску.
Багато в ній цукрів (в основному цукрози), кількість яких досягає 4 %, є клітко- вина, білки, ферменти, багатий набір вітамінів: С, В,, В2, РР, Е
Підготовлені напівфабрикати перед смаженням посипають сіллю, обкачують у просіяному борошні
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Під час роботи працівник повинен стояти прямо, не сутулячись. При непра- вильному положенні корпуса він швидко стомлюється.У дієтичному харчуванні їх рекомендують при відсутності апетиту, пониже- ному кров'яному тиску.
Багато в ній цукрів (в основному цукрози), кількість яких досягає 4 %, є клітко- вина, білки, ферменти, багатий набір вітамінів: С, В,, В2, РР, Е
Підготовлені напівфабрикати перед смаженням посипають сіллю, обкачують у просіяному борошні