Популярні рецепти сучасної Української кухні


Д р і б н і к у б и к и ( с і ч е н н я ) . Цибулю розрізують уздовж навпіл, нарізу- ють на пластинки 0,1-0,3 см завтовшки, потім упоперек ріжуть на кубики. Вико- ристовують для юшок з крупами, начинок пасерованою.

Форми нарізування решти коренеплодів. Ріпу, редьку, брукву шаткують солом- кою (як і картоплю) для приготування салатів.

Обідні консерви готують з картоплі, різних овочів з м'ясом або без м'яса, з додаванням солі, цукру, жиру, томатної пасти, прянощів та інших продуктів, пе- редбачених рецептурою перших і других страв

На змочену марлю кладуть шкіру з одного філе, на неї — по всій довжині начинку, яку накривають зверху шкірою з другого філе. За допомогою марлі фор- мують рибу у вигляді валика, перев'язують шпагатом. Використовують для припус- кання
2011-2017.
by