Популярні рецепти сучасної Української кухні


Для соломки стебло нарізують упоперек на шматоч- ки 3-4 см завдовжки, а потім уздовж на соломку.

Масляно-кисле бродіння спричинюють масляно-кислі бактерії, які зброджують цукри до утворення масляної кислоти. Це бродіння виникає при зберіганні сирів, консервів, молочних продуктів.борошна. При цьому продукти набувають гіркого смаку і неприємного запаху.

Низ шапочки у білих грибів І сорту білий, у II — зеленувато-жовтуватий, у чорних — від жовтого до бурого. Довжина ніжки у чорних грибів не більш ніж З см, у білих І сорту — 2, II — 3 і III — 1 см

122 ; § 6. Приготування м'ясних напівфабрикатів Залежно від виду м'яса розрізняють напівфабрикати з яловичини, свинини, баранини, телятини; за розміром'іх поділяють на напівфабрикати великими шмат- ками, порціонними і дрібними шматочками; за способом приготування розрізня- ють напівфабрикати натуральні, паніровані і січені (натуральні і з котлетної маси); за видом теплової обробки — для варіння, смаження, тушкування
2011-2017.
by