Популярні рецепти сучасної Української кухні


Бульби столових сортів мають круглу форму, щільну і тонку шкірку, невелику кіль- кість вічок, білу м'якоть, смачні, містять 12-18 % крохмалю, добре розварюються.

У виробничих процесах одночасно використовується ручна і машинна праця.

Обробляють р е в і н ь так: перебирають, зрізують нижню частину з черешків, знімають шкірочку і промивають. Нарізують упоперек на шматочки і використовують для приготування узварів, киселів, желе, соусів, начинок для пиріжків, вареників

Розбирання і обвалювання задньої четвертини. Задню четвертину розділяють на поперекову і тазостегнову частини за контуром задньої ноги. При цьому розчле- новують останній поперековий і перший крижовий хребці
2011-2017.
by