Популярні рецепти сучасної Української кухні


Салат листковий має довге світло-зелене листя з маслянистою поверхнею і ніжним смаком; качанний — пухку головку з ніжного блідо-зеленого листя; ромен — пухку, дуже видовжену головку, яка складається з твердого темно-зеленого не дуже соковитого листя. Всі види салату придатні у свіжому вигляді як самостійна страва, на гарнір до м'яса і риби, для оздоблення страв.

Магній впливає на нервову, м'язову і серцеву діяльність, розширює судини.

Обідні консерви готують з картоплі, різних овочів з м'ясом або без м'яса, з додаванням солі, цукру, жиру, томатної пасти, прянощів та інших продуктів, пе- редбачених рецептурою перших і других страв

Для напівфабрикатів з січеної натуральної та котлетної маси форма має відпо- відати виду напівфабрикату, поверхня повинна бути без тріщин і ламаних країв, рівномірно запанірована
2011-2017.
by