Популярні рецепти сучасної Української кухні


Часточки одержують із шматочків, нарізаних 2-3 см за- вдовжки, потім їх розрізують по радіусу на кілька частин.

Овочі мають незначну кількість жиру (до 1 %).

Родина оселедцевих — оселедці, салака, кілька, тюлька, сардини, сарданелла. Тіло оселедцевих довгасте, стиснуте з боків, вкрите дрібною лускою, яка легко" відпадає, бокової лінії немає, хвостовий плавник дуже роздвоєний. Спинний плав- ник один, розміщений посередині на спині. Оселедці південних водойм мають на тілі шилоподібні лусочки, що утворю- ють вздовж черевця твердий кіль, який відсутній у оселедців з північних водойм

Баранина надходить тушами і півтушами. її використовують для смаження, тушкування і приготування перших страв
2011-2017.
by