Популярні рецепти сучасної Української кухні


Для тушкування ріпу і брукву нарізують часточками або кубиками (як картоплю).

* З б е р і г а й т е дині та кавуни при температурі 3-5 °С на решітчастих полицях стелажів в один ряд, щоб вони не торкалися одне одного, хвостиками догори.

Вміст солі в І сорті повинен бути 1,2-1,8 %, у II — 1,2-2 %, кислотність відпо- відно 0,7-1,3 і 0,7-1,8 %. Після вільного стікання розсолу повинно залишитися 88- 90 % шаткованої капусти і 85-88 % січеної (загальної маси)

інструментів, решітчасті полиці для обробних дощок і функціональні місткості. На столі — ваги настільні циферблатні і функціональні місткості. Напівфабрикати нарізують ножами кухарської трійки, нарубують ножами-сікачами на обробній дошці (порціонні напівфабрикати — кухарі IV розряду, дрібношматкові — III розряду). Для розпушування напівфабрикатів використовують сікач або машину для розпушування м'яса
2011-2017.
by